7 Haziran 2020 Pazar





OKUMAYI SEVİYORUM PROJESİ SANAL MÜZESİ eTwinning 2020
           Birincil hedefimiz, öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmaktı. Velilerimizi de projeye katarak, toplumsal okuma bilinci oluşturmayı hedefledik. Proje sürecinde ulusal gündemde ve dünya gündemindeki konulara değindik. Eğlenceli yarışmalar , oyunlar planladık. Bir şarkı bile besteledik...Bu güzel proje boyunca ortaya çıkan ürünlerimizi sergiliyoruz. Bu işe öncülük eden öğretmenlerimize, desteklerini esirgemeyen velilerimize ve elbetteki bu ürünlerin asıl mimarı olan, proje sürecinde büyük azim gösteren çalışkan arılarımız öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

           Aşağıdaki youtube linki aracılığıyla müze tanıtımımızı izleyebilirsiniz. Ayrıca verilen adresten sanal müzeye doğrudan bağlantı sağlayarak , eserleri daha detaylı inceleyebilirsiniz.

6 Haziran 2020 Cumartesi

KİTAP ÖZETLERİMİZDEN OLUŞAN EBOOK ORTAK ÜRÜNÜMÜZ


KİTAP ÖZETLERİMİZDEN OLUŞAN EBOOK ORTAK ÜRÜNÜMÜZ
Öğrencilerimiz yıl boyunca her okuduğu kitap için kitap analizi formu doldurdular. Bu formları birleştirerek ebook haline getirdik. Koronavirüs salgını sebebiyle yalnızca '' ulaşabildiğimiz '' öğrenci formlarından oluşan bu ortak ürünümüzde, formları okulda kalan öğrencilerimizin formlarına yer veremedik. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.


Kitap özetlerimiz ortak ürünümüzü incelemek için bağlantıyı tıklayınız.


Projemiz bize neler kazandırdı neler....

Büyük bir zevkle yürüttüğümüz Okumayı Seviyorum projemiz hem öğrencilerime hem mesleki açıdan bana çok şey kazandırdı. Tüm etkinliklerini severek, eğlenerek ve en önemlisi öğrenerek tamamladığımız projemiz sona ererken bir sonraki çalışmalarda birlikte çalışabilmeyi umut ediyorum...

3 Haziran 2020 Çarşamba




Öğretmen Proje Sonu Değerlendirme Anketi


Öğretmen Proje Sonu Değerlendirme Anketi
Grafiklerin geneline bakıldığında öğretmenlerimizin memnunluk derecesinin yüksek olduğunu görüyoruz. Projenin öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırdığı, veliler ile kitap okuma etkinliğinin aile arasındaki iletişimi, Paylaşımı arttırdığını grafik sonuçlarına bakarak yorumlayabiliriz.Projenin teknik kısmının plan dahilinde, uyumlu işlediğini, öğrencilerin kendi katlarını yazmalarını ise yaratıcı düşünme becerisini geliştirdiği öğretmenlerimizin ortak görüşüdür. Projemizin aynı zamanda teknoloji kullanımını desteklediği için kişisel gelişime katkı sağladığı öğretmenlerimizin görüşü arasındadır. Sonuç değerlendirmeye baktığımızda öğretmenlerin bu projede yer alma memnuniyet derecesinin yüksek olduğunu grafik sonuçlarına göre söyleyebiliriz.










Mehmet Selahattin Çolak İ.O !9 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik veSpor Bayramı Konulu Anket Sonuçlarına Göre Eşit Puanla okulumuzda 1. Seçilen Resimlerimiz

Anket Sonuçlarına Göre Eşit Puanla okulumuzda 1. Seçilen Resimlerimiz




Mehmet Selahattin Çolak İ.O Origami Çalışmalarımız


Mehmet Selahattin Çolak İ.O Okumak Her Yerde İle İlgili Görsellerimiz



Mehmet Selahattin Çolak İ.O Öğrencilerimizin Okudukları Kitapların Özetleri










Mehmet Selahattin Çolak İ.O Öğrencilerimizin Sloganları